2010. január 20., szerda


Köszöntelek, kedves barátom!

Eleged van már a jobbnál jobb ajánlatokból, amelyek mégsem hozták azt, amit ígértek?
Mi az, amit utáltál? Eladni a termékeket? Bemutatókat tartani? Ismerőseidet felhívni? A havi kötelező vásárlások?

Megnyugtatlak, itt most jó helyen jársz. Ilyesmikről szó sem lesz. Nyiss egy új ablakot, amelyből egy új világra nyílik a kilátás. A 21. század új dimenziója az internetes otthoni munka területén.

Miről is van szó?

Egy különleges megoldású komoly új üzleti lehetőségről kapsz most információt. Mondhatod, hogy már rengeteg új lehetőség van, és ebben igazad is van. Csakhogy ebben a megoldásban nincs konkurencia, nincs versenytárs. Mindehhez egy egyedülálló üzleti koncepció társul. Nem kell hónapról hónapra újra gyűjtened a pontokat, a forgalmat, nem kell eladnod, ez nem a te feladatod.. Neked az a dolgod, hogy megtanuld az interneten a magad üzletének irányítását. És ez csak néhány példa a lehetőségekből!


Van 2 perced arra, hogy megváltoztasd az életedet? Hallgasd meg rövid tájékoztatómat az alábbi linkre kattintva:

RÖVID TÁJÉKOZTATÓ

Részletesebb felvilágosításért keress az elérhetőségem bármelyikén vagy iratkozz fel a további információkért!




Ne a pénzhajtás foglaljon el! Itt Te szabod meg, hogy mennyit akarsz keresni! Tedd végre azt, amire mindig is vágytál. Egy konkurenciamentes, egyedülálló rendszer tagjaként végre szabadon élhetsz. Mire vársz? Ismerd meg ezt a komoly kereseti lehetőséget!



Üdvözlettel:
Fodrócziné Margit
Skype: tiborne.fodroczi
E-mail: tiborne.fodroczi@gmail.com

Jogi nyilatkozat: távol álljon tőlünk, hogy spameket küldjünk! Adataid kitöltésével és a “Kérem a tájékoztatót!” feliratú gomb megnyomásával hozzájárulsz, hogy leveleket küldjünk Neked az új internetes üzletről. Adataidat semmilyen más célra nem használjuk fel, másnak át nem adjuk, és kérésedre azonnal töröljük a rendszerből. Bármikor egyetlen kattintással leiratkozhatsz, és többé nem kapsz tőlünk levelet.






szinesvilag.hu
free-advertising

Fodróczi Tiborné

Névjegy létrehozása

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése